WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Header - Klantcase - Vanderlande

Fittere collega's dankzij sfeervol interieurVanderlande

Naast haar torenhoge ambitieniveau geeft Vanderlande veel aandacht aan de veiligheid, vitaliteit en ontspanningsmogelijkheden van medewerkers. Voor het hoofdkantoor in het Brabantse Veghel werd Wiltec uitgedaagd om het bedrijfsrestaurant in te richten, met behoud van het oude meubilair. De perfecte combinatie van licht, kleur, hoogteverschil, meubels én materialen heeft geresulteerd in een moderne ontmoetingsplek waar het heerlijk lunchen is.

Vanderlande zorgt letterlijk voor beweging. Wereldwijd. De logistiek van koffers op de internationale vliegvelden of de ontelbare pakketten in de warenhuizen van ’s werelds grootste e-commerce organisaties. De ruim 6.500 Vanderlande medewerkers bedenken er de oplossingen voor. Door een unieke combinatie van ‘state of the art’ technologie, pragmatisch vakmanschap en creatief ondernemerschap is Vanderlande uitgegroeid tot een wereldmarktleider in logistieke oplossingen.

De vraag
Vanderlande heeft voor de inrichting van het bedrijfsrestaurant in het nieuwe hoofdkantoor de specialisten van Delo, onderdeel van Wiltec, ingeschakeld. Het bedrijf uit Veghel wilde een professionele en sfeervolle kantine creëren voor hun medewerkers, met gebruik van het oude meubilair. Vanderlande had de behoefte aan het meedenken in ontwerp om tot een warme uitstraling te komen.

De oplossing
Delo heeft een frisse, moderne maar toch warme inrichting ontworpen die past bij het gebouw en het bedrijf Vanderlande. Door gebruik te maken van hoogteverschil in zitoplossingen en toepassing van frisse kleuren, warme materialen en sfeervolle verlichting ontstond een ruimte waarin het heerlijk lunchen is, een oplaadpunt voor de rest van de werkdag!

De vooruitgang
De specialisten van Delo hebben, middels een strakke planning en goede, directe communicatie, het eindresultaat naar volle tevredenheid opgeleverd. Na het volbrengen van deze opdracht heeft Delo, verdeeld over enkele fases, ook nog zorg mogen dragen voor het meubilair in de bedrijfstuin waar medewerkers van Vanderlande kunnen lunchen. De bedrijfskantine en bedrijfstuin zijn plekken geworden waar medewerkers tot rust kunnen komen. Warme ontmoetingsplekken die de uitstraling van het bedrijf versterken en die aansluiten bij een vitale en gezonde werkomgeving.

De vooruitgang in feiten!
# Moderne maar warme ontmoetingsplek die de uitstraling van het bedrijf versterkt
# Een plek waar medewerkers tot rust komen en hun energielevel op kunnen laden!
# Sfeer sluit aan bij vitale en gezonde werkomgeving
# Inrichting sprak zó aan dat Wiltec ook de bedrijfstuin mocht herinrichten


Terug naar boven