WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Innovatief product/dienst Logistiek - Workwear met zichtbaarheidsaccenten

Vergroot de zichtbaar en de veiligheid van medewerkers

Het aantal ernstige arbeidsongevallen terugdringen? Zichtbaarheid van medewerkers draagt bij aan een verhoogde arbeidsveiligheid. Wiltec heeft hiervoor complete workwear collecties met zichtbaarheidsaccenten. Met deze collecties doet u geen concessies op stijlvolle en comfortabele kleding én verhoogt u de veiligheid van uw medewerkers.
Workwear met zichtbaarheidsaccenten - Fristads Fusion

Met de Fristads Fusion collectie veilig aan het werk

De Fristads Fusion collectie is speciaal gemaakt naar de behoeften van medewerkers in de logistiek en transport. De uitgebreide comfortabele collectie van werkbroeken, truien, shirt en jassen is voorzien van subtiele reflecterende details die voor een verhoogde zichtbaarheid zorgen, zodat uw medewerkers altijd veilig aan het werk zijn.
Werkkleding verhoogde zichtbaarheid - Havep Shift

Beter beschermd met de HAVEP Shift collectie

De HAVEP Shift collectie is super sterk en vrij van schadelijke chemicaliën en kleurstoffen. De werkbroeken, werkjassen en overalls met diverse extra functionaliteiten zijn voorzien van reflecterende accenten. Met deze kleding werkt u altijd veiliger; ook in het donker en/of slechte weersomstandigheden.
Innovatief product/dienst Logistiek - Workwear met zichtbaarheidsaccenten

Wiltec Online: simpel bestellen en beheren van kleding en PBM

Met Wiltec Online kunt u standaard collectie, persoonsgebonden kleding en PBM beheren en bestellen. U heeft toegang tot actuele verbruiksoverzichten per medewerker en u en uw medewerkers kunnen gemakkelijk bestellingen plaatsen voor een snelle levering. Persoons- en maatgegevens worden opgeslagen, waardoor de administratie eenvoudig en efficiënt is.
Lees verder