WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Visual Int Paint Kitchen Automotive Innovatieve producten en diensten

Geavanceerde monitoring en controle van de verfkamer

De intelligente verfkeuken helpt kosten te verlagen en productie nauwlettend te volgen. Het is een alternatief voor geavanceerde monitoring en controle van de verfkamer. Optimaliseer het spuitproces met gegevens uit het circulatiesysteem en bespaar energie doordat elektrische pompen en roerwerken tot vijf keer efficiënter zijn dan pneumatische apparatuur.
Intelligent Paint Kitchen - Phone

Vooruitstrevend en toekomstgerichte oplossing

Een perfect eindresultaat is alleen te bereiken met een geoptimaliseerd productieproces. Optimale controle, CO2-neutraal produceren en energiebesparingen zijn daarbij van belang. Een vooruitstrevende en toekomstgerichte oplossing is de ‘intelligente verfkeuken’. Een combinatie van elektrische (Graco) accessoires en pompsystemen.
Bekijk in de webshop
Visual intelligente verfkeuken Automotive Innovatieve producten en diensten

Wiltec neemt als ketenregisseur al het werk uit handen

Interesse in een intelligente verfkeuken? Wiltec kan, als ketenregisseur, u volledig ondersteunen. De specialisten van Wiltec begeleiden het project van begin tot einde. We inventariseren hoe de keuken voor u kan werken, zorgen voor de juiste installatie en geven desgewenst trainingen zodat het optimale resultaat behaald wordt!