WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Vijf personen op een rij met diverse type werkkleding

Ons assortiment

Bent u op zoek naar comfortabele kleding met een professionele uitstraling? Wiltec levert u de juiste kleding die voldoet aan uw wensen en de geldende normen.

Bekijk in de webshop
Afbeelding van een wit kledingpakket, schoenen, werkbroek en shirt.

Beroepskleding

Bent u op zoek naar kleding voor een mooie uniforme en professionele uitstraling voor werkzaamheden waar geen specifieke gevaren afgedekt hoeven te worden? De specialisten van Wiltec adviseren u graag! We hebben een enorm aanbod aan kleding. U kunt uw keuze baseren op branche, kleurenpallet of draageigenschappen. Heeft u een eisenpakket? Ook dan hebben we voor u de beste oplossing in huis!
Afbeelding van mannen met verhoogde zichtbaarheidskleding

Beroepskleding hoge zichtbaarheid

Zichtbaar zijn is cruciaal in het voorkomen van ongelukken. Verhoogde zichtbaarheid is verhoogde veiligheid. Daarom levert Wiltec passende kleding voor werkzaamheden waarbij verhoogde zichtbaarheid belangrijk, gecertificeerd volgens de EN ISO 20471 of EN17353. Iedereen energiek, duurzaam en slim aan het werk en veilig weer thuis. Daar doen we het voor!
Gele multinorm veiligheidskleding

Multinorm beroepskleding

Multinorm beroepskleding is kleding die uw medewerkers beschermt tegen meerdere gevaren. Denk daarbij aan lassen en slijpen (EN ISO 11611), hitte en vlammen (EN ISO 11612 en EN ISO 14116), ongewenste elektrische ontlading (EN1149-5), werken onder spanning (IEC61482), vloeibare chemicaliën (EN13034), weer en wind (EN343) en slechte zichtbaarheid (EN20471). De specialisten van Wiltec kunnen u als geen ander helpen de juiste genormeerde kleding te kiezen, zodat uw medewerkers altijd veilig aan het werk kunnen.
Representatieve beroepskleding en kleding van de efteling

Representatieve beroepskleding

Bent u op zoek naar kleding die zorgt voor een herkenbare, professionele en stijlvolle uitstraling van uw medewerkers en bedrijf? Wiltec kan u voorzien van representatieve beroepskleding. Denk hierbij onder meer aan kostuums, pantalons, chino’s, blouses, jurken en rokken. Van de beste kwaliteit, comfortabel, volledig op maat en afgestemd op uw wensen.
Vrouw aan het werk en afbeelding van groene dames beroepskleding

Beroepskleding voor dames

Dames hoeven tegenwoordig geen genoegen meer te nemen met kleding afgestemd op mannen. Er zijn inmiddels veel mogelijkheden voor stijlvolle en vrouwelijke werkkleding. Ook kleding en accessoires uit alle categorieën kunnen worden afgestemd op dames, zodat zij comfortabel kunnen werken in kleding met de juiste pasvorm en uitstraling.
Man met blauwe beroepskleding met fluor gele accenten, persoon met deze genormeerde kleding aan het lassen.

Specifieke beroepskleding

Kleding die speciaal is ontwikkeld voor specifieke beroepen, zoals schilders, stucadoors, lassers, bosarbeiders, koks en hoogspanning-elektriciens. Wiltec voorziet u van de juiste kleding, afgestemd op uw werkzaamheden en behoeften. Onze specialisten helpen u graag!
Duurzame en circulaire werkkleding, personen aan het werk in circulaire en duurzame kleding van Fristads

Duurzame en circulaire kleding

Bent u geïnteresseerd in duurzame of circulaire kleding? Door gebruik te maken van duurzame, gerecyclede en elastische materialen die afgestemd zijn op uw werkzaamheden, zorgen wij voor een lange levensduur van kleding en voorkomen we onnodig gebruik van nieuwe materialen. Daarnaast worden de producten op een zo duurzaam mogelijk wijze geproduceerd door mensen die zich veilig en prettig voelen.
Blauw bedrukte kleding, een logo en een afbeelding van een drukpers.

Vergeet uw logo niet!

Uw kledingpakket wordt pas een visitekaartje van uw bedrijf, wanneer het is voorzien van een net embleem. Wiltec gebruikt hiervoor YouFocus emblemen. Deze zijn vrijwel onslijtbaar, ook bij industrieel wassen. De emblemen zijn bovendien in een ruime range van mogelijkheden beschikbaar.
Lees verder
Foto van een man gekleed in diverse PBM artikelen zoals: gele helm, gele koptelefoon, handschoenen, veiligheidsbril en veiligheidsjas

Onze specialisten

geven advies op maat

Bent u op zoek naar geschikte werkkleding of een kledingpakket? Onze specialisten denken graag met u mee!
Afspraak maken