WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Spuiter hurkend voor gespoten auto

Tapes en folies

Voor ieder oppervlak biedt Wiltec een geschikte tape of folie aan. Bekijk het volledige assortiment tapes en folies in de webshop.

Naar alle Tapes en folies

Veelgestelde vragen

Antwoord op de meest gestelde vragen over tapes en folies

Deltec Tape adviseert om de tape binnen één jaar te gebruiken. De tape dient opgeslagen te zijn in een droge, donkere ruimte met een ideale temperatuur tussen de 15 – 25 graden.

De Washi maskeertapes zijn in vergelijking met crêpepapieren maskeertapes kwalitatief betere tapes. Dit heeft met de dikte van de maskeertape te maken. Washi maskeertapes zijn extra dun en daardoor loopt er geen lak of verf onder. Zo is de Deltec Maskeertape Gold tot 6 maanden na inzet schoon te verwijderen en de Purple tot 4 maanden na inzet. De papieren crêpepapier moet na één dag van de ondergrond verwijderd worden. De Washi / Deltec maskeertape scheurt niet bij het verwijderen en dit  zorgt voor extreem strakke lijnen/afscheidingen. De Deltec Maskeertape Purple is speciaal ontwikkeld voor toepassingen op kwetsbare ondergronden.

Deltec Tape werkt met een groot dealernetwerk en heeft daardoor verkooppunten door heel Nederland en België. Uiteraard kunt u uw maskeertapes gewoon bij Deltec Tape zelf bestellen, alleen zullen we samen op zoek gaan naar een verkooppunt bij u in de buurt. Bent u benieuwd wie de dichtstbijzijnde dealer bij u in de buurt is? Neem dan contact op!

Het antwoord is erg eenvoudig, namelijk: nee! Door het gebruik van onze Deltec Maskeertape Gold heeft u maar 1 type tape nodig. De Deltec Maskeertape Gold is namelijk uitstekend UV bestendig en daardoor zowel binnen als buiten inzetbaar.

Deltec Tape heeft diverse soorten maskeertape. Twee maskeertapes (de absolute toppers) zijn ontwikkeld van speciaal Japans rijstpapier. Deze Washi maskeertapes dekken de complete lading als het gaat om al uw schilderwerk. De specificaties van de meest populaire maskeertapes van de Benelux vindt u hieronder.

Deltec Maskeertape Gold

  • geschikt voor het verkrijgen van extreem scherpe lijnen
  • tot 6 maanden na inzet schoon te verwijderen
  • binnen en buiten te gebruiken
  • in te zetten voor 95% van al uw schilderwerk

Deltec Maskeertape Purple

  • speciaal ontwikkeld voor toepassingen op kwetsbare ondergronden
  • geschikt voor het verkrijgen van extreem scherpe lijnen
  • tot 4 maanden na inzet schoon te verwijderen
  • alleen voor binnengebruik

Deltec Maskeertape 60

  • voorzien van dubbele latex impregnering, daardoor water afstotend, extra stevig en gladder
  • geschikt voor het verkrijgen van scherpe lijnen

hecht ook op ruwe ondergronden

De juiste tapes en folies vindt u bij Wiltec

Zelfklevende folie en tapes zijn ideaal voor het afdekken of afplakken van verschillende materialen, zoals hout, tapijt en natuursteen. Voor ieder oppervlak biedt Wiltec een geschikte tape of folie aan van diverse merken (Deltec, 3M en Nichiban), indien nodig zelfs specifiek ontwikkeld voor uw product, toepassing of afmeting.  Bekijk op onze website onder andere duct tapes, gaasband, gaffer tapes, maskeerfolie, maskeertapeverpakkingstapes en wapeningsgaas.

Wiltec heeft niet alleen hoge kwaliteit zelfklevende folie en tapes in huis, maar beschikt over de juiste kennis om u te allen tijde te voorzien van een advies op maat. Twijfelt u welke producten geschikt zijn voor uw specifieke werksituatie? Neem dan gratis contact op met de specialisten van Wiltec via +31413244444 of mail met sales@wiltec.nl