WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Vijf personen in werkkleding

Werkjassen

Wiltec biedt een ruim assortiment functionele en veilige werkjassen aan voor diverse sectoren. Bekijk het volledige assortiment in de webshop.

Naar alle werkjassen

Veelgestelde vragen

Jullie meest gestelde vragen over werkjassen

Belangrijke eigenschappen om op te letten bij het kiezen van een werkjas zijn duurzaamheid, functionaliteit, pasvorm, weerbestendigheid, comfort en opbergmogelijkheden.
Ja, er zijn werkjassen specifiek ontworpen voor verschillende beroepen. Deze jassen hebben vaak speciale kenmerken die afgestemd zijn op de behoeften van dat specifieke beroep. Raadpleeg een van onze specialisten om te achterhalen welke werkbroek geschikt is voor uw beroep.
Ja, het is belangrijk om een werkjas te kiezen op basis van het seizoen of het weer. Werkjassen voor koudere seizoenen hebben meestal isolatie en winddichte eigenschappen, terwijl werkjassen voor warmere seizoenen ademend vermogen bieden.
Ja, er zijn werkjassen met speciale veiligheidskenmerken, zoals reflecterende strips. Deze jassen verbeteren de zichtbaarheid en veiligheid, met name in omstandigheden met weinig licht.
Om uw werkjas goed te onderhouden en ervoor te zorgen dat deze lang meegaat, volgt u de wasinstructies van de fabrikant. Vermijd overmatig gebruik van bleekmiddel en volg de aanbevolen reinigingsmethode, of het nu wassen of chemisch reinigen is.
Waterafstotende werkjassen bieden bescherming tegen lichte regen en vocht, terwijl waterdichte werkjassen volledige bescherming bieden tegen water en vocht.
Ja, u kunt uw werkjas aanpassen of laten bedrukken met het logo van uw bedrijf. Veel fabrikanten en drukkerijen bieden de mogelijkheid om werkjassen te personaliseren.
Ja, u kunt uw werkjas gebruiken in combinatie met andere persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals veiligheidshelmen of veiligheidsbrillen. Werkjassen zijn ontworpen om samen te werken met andere PBM's en bieden vaak de benodigde functionaliteit en compatibiliteit.