WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Vijf personen op een rij met diverse type werkkleding

Bovenkleding

Wiltec biedt een ruim assortiment functionele en veilige bovenkleding aan voor diverse sectoren. Bekijk het volledige assortiment in de webshop.

Naar alle bovenkleding

Veelgestelde vragen

Jullie meest gestelde vragen over bovenkleding

Professionele bovenkleding verwijst naar kleding die specifiek is ontworpen en geschikt is voor werkomgevingen. Het is belangrijk om professionele bovenkleding te dragen omdat het bescherming, comfort en een professionele uitstraling biedt.
Er zijn verschillende soorten professionele bovenkleding beschikbaar, waaronder overhemden, blouses, polo's, jassen, vesten, truien en blazers. De keuze hangt af van de vereisten en de dresscode van uw werkplek.
Bij het kiezen van professionele bovenkleding zijn de belangrijkste eigenschappen om op te letten: kwaliteit en duurzaamheid van het materiaal, pasvorm en comfort, geschiktheid voor de werkplek en de specifieke taken, gemak van onderhoud en reiniging, en de professionele uitstraling die het biedt.
Ja, er zijn specifieke veiligheidsnormen waaraan professionele bovenkleding moet voldoen, afhankelijk van de aard van het werk en de industrie. Voor sommige sectoren zijn er bijvoorbeeld normen voor hoge zichtbaarheid (EN ISO 20471), vlamvertragendheid (EN ISO 11612) of antistatische eigenschappen (EN 1149-5).
Ja, u kunt professionele bovenkleding vaak aanpassen of laten bedrukken met het logo van uw bedrijf. Veel leveranciers bieden maatwerk- of bedrukkingsdiensten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
Ja, er zijn professionele bovenkledingstukken die geschikt zijn voor verschillende weersomstandigheden. Er zijn bijvoorbeeld geïsoleerde jassen voor koud weer, ademende shirts voor warm weer en waterafstotende jassen voor regenachtige omstandigheden.