WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
 • Fristads
 • Logo Hydrowear
 • Logo Mascot
 • Logo Santino
 • Logo Craft
 • Logo Texet
 • Logo CrossHatch
 • Persoon met ipad in de hand met kledingreis Wiltec

  Onze werkwijze: de kledingreis

  Bent u op zoek naar een nieuw pakket kleding en schoenen? De specialisten van Wiltec gaan graag samen met u op reis naar een mooi kledingpakket!

 • Vrouw met representatieve jurk in een hal

  Ons assortiment

  Bent u op zoek naar comfortabele kleding met een professionele uitstraling? Wiltec levert u de juiste kleding die voldoet aan uw wensen en de geldende normen.

Onze oplossingen en diensten

Wiltec levert vooruitgang

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen over werkkleding

Zorg er altijd voor dat de onderhoud- en wasvoorschriften goed worden gevolgd, dit heeft een positief effect op de levensduur van het kledingartikel. De onderhoud- en wasvoorschriften vindt u in het was label te vinden aan de binnenzijde van het kledingstuk.

Jazeker, het is mogelijk om uw bedrijfskleding te personaliseren met uw eigen bedrijfslogo. Met ons unieke YouFocus transfer kunnen wij ieder standaard kledingstuk personaliseren in de uitstraling van uw bedrijf. Vind meer informatie over emblemen en het type emblemen wat wij aanbieden op de emblemenservice pagina.

Naar emblemenservice.

Nee, we kunnen helaas geen garantie op de levensduur van een kledingstuk geven. De levensduur van een kledingstuk is namelijk afhankelijk van diverse factoren, waaronder de mate van gebruik, type werkzaamheden en het onderhoud. Wel kunnen onze specialisten u adviseren welke kledingstukken het beste bij uw werkzaamheden passen, zodat u het maximale uit de levensduur van de kledingstukken kunt halen.

Wanneer u standaard voorraadartikelen bij ons afneemt, kunnen wij een kledingstuk vaak al binnen 48 uur leveren. Inclusief uw bedrijfsembleem!

Ja, het is mogelijk om een kledingpakket speciaal voor uw organisatie te laten ontwerpen. U kunt al een gepersonaliseerd kledingpakket laten ontwerpen vanaf circa 150 medewerkers. Op onze corporate identity pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

Naar de corporate identity pagina.

Veilig en comfortabel werken met de werkkleding van Wiltec.

Wiltec biedt een uitgebreid pakket werkkleding (workwear) dat voldoet aan alle eisen uit de praktijk. Met het verhogen van arbeidsveiligheid, comfort, duurzaamheid en goede uitstraling als belangrijkste aspecten. Bekijk op onze website onze werkjassen, werkbroeken, bovenkleding, overallsrepresentatieve kleding en diverse andere categorieën. Laat uw kleding voorzien van een gepersonaliseerd embleem en zorg daarmee dat uw kledingpakket het visitekaartje van uw bedrijf wordt! Om er zeker van te zijn dat de kleding goed past bieden we verschillende pasmogelijkheden aan, want ook wij willen dat uw collega’s er op en top én comfortabel bij lopen.

Wij begrijpen dat het kiezen van goede werkkleding, welke juiste bescherming biedt in alle weer- en werkomstandigheden, een uitdaging kan zijn. Wilt u meer weten over bedrijfskleding, corporate wear, corporate identity kleding of onze emblemenservice? Bekijk dan onze informatieve pagina's of productpagina's. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gratis contact op met één van onze productspecialisten en ontvang een advies op uw werksituatie. Dit doet u eenvoudig door te bellen met +31413244444 of door te mailen naar sales@wiltec.nl.