WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Blauwe handschoen met IPA reinigingsdoek reinigt hout oppervlakte

Nieuw in ons assortimentIPA reinigings- en ontvettingsdoeken op maat

Wiltec IPA reinigings- en ontvettingsdoeken zijn geschikt voor intensieve en sneldrogende ontvettingswerkzaamheden in diverse industrieën. Deze kant-en-klare alles-in-één Isopropyl alcohol-ontvetter wordt door onze specialisten op maat gemaakt, zodat u verzekerd bent van de hoogste efficiëntie én ook nog eens kosten bespaart.

De specialisten van Wiltec zoeken met u naar de meest efficiënte en duurzame oplossing voor uw werkzaamheden. Welke kwaliteit doeken heeft u nodig? Gebruikt u de doeken eenmalig of meermalig? Welk formaat is voor uw werkzaamheden geschikt, zodat u materiaal bespaart en niet onnodig ongebruikte doeken weggooit? Ook kijken onze specialisten naar de juiste verhouding IPA/DI-water, zodat het oppervlakte gelijktijdig uitdroogt en een optimale en aanhechting heeft alvorens kit-, lijm- of spuitwerkzaamheden worden verricht.

Mocht u de kant-en-klare doeken willen impregneren met ethanol alcohol of een andere vloeistof naar keuze, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Duurzaamheid
Door de juiste verhouding van de IPA reinigings- en ontvettingsdoeken gebruikt u nooit meer overmatig non-woven doeken of papier. Ook heeft u niet langer te maken met overmatig solvent gebruik, omdat altijd de juiste hoeveelheid op een doekje zit. Zowel intern als extern nemen de transportbewegingen af. We leveren een dispenser die nagevuld kan worden met de geïmpregneerde doeken. Daarnaast is IPA een gezondere oplossing dan thinner, wat in veel gevallen nog steeds gebruikt wordt.

Voordelen
> Bespaar met deze kant-en-klare oplossing tijd in uw proces
> Verminder het gebruik van doekjes en chemicaliën met 50%
> Geen gevaarlijke ontvettingsmiddelen meer op locatie

Man met papier achter bureau en computer

Onze specialisten

geven advies op maat

Bent u op zoek naar IPA reinigings- en ontvettingsdoeken op maat? Onze specialisten denken graag met u mee!
Bel 0413-24 44 44
Wij helpen u graag vooruit!