Top
 
Contact

Nieuws

11 mei 2016

De 5 garanties van beroepskleding van Wiltec

Het is vaak veel geregel om voor alle medewerkers te zorgen voor de juiste kleding, in de juiste maat, die voldoet aan alle gewenste normen en functionaliteiten en die óók nog eens comfortabel is. Al die zorgen zijn voor ons dé drijfveer om te komen met een oplossing die hoofdpijn voorkomt!

Het resultaat: 5 GARANTIES waarmee we dit proces 100% bij u uit handen nemen.

 

01 | Perfecte uitstraling
U wilt dat uw medewerkers uitstralen waar uw bedrijf voor staat. Professioneel, stijlvol, herkenbaar en kwaliteit zijn woorden die daarbij passen.

Of het nu gaat om een monteur, timmerman of gastvrouw, Wiltec levert de juiste kleding voor uw mensen. Van complete kostuums tot praktische werkbroeken met veel zakken. In elke maat, kleur en textielsoort. Natuurlijk uitgevoerd in de juiste huisstijl en voorzien van het logo, zodat uw bedrijf altijd herkenbaar is. Niets is ons te gek en alles is mogelijk. Natuurlijk adviseren we u ook graag over de praktische haalbaarheid. Onze specialisten verrassen u graag met een goed advies en komen op bezoek met proefkleding, samples en tekeningen. Zo garanderen we een uitstraling die perfect bij u past.

02 | Tevreden medewerkers
U wilt dat uw medewerkers zich prettig voelen, trots zijn op waar zij werken en iedere dag met een glimlach aan het werk gaan.

Dat begint met kleding die comfortabel zit, maar die ook functioneel is en beschermt. U hoeft daarin geen keuze te maken: wij bieden een pakket dat aan alle eisen voldoet, voor alle risicoklassen en volgens de juiste normen. Of het nu gaat om bijvoorbeeld vlamvertraging, waterdichtheid, zichtbaarheid of koude bescherming. Onze specialisten vinden altijd de optimale mix op het gebied van comfort, functionaliteit en kwaliteit. Passend bij úw organisatie en úw team.

03 | 100% ontzorgd
Elke dag opnieuw krijgt u alle aandacht van ons.
Complete inventarisatie? Soepel orderproces? Passessies bij u op locatie? Voorraadbeheer? Een online bestelsysteem? Verzenden van kleding naar het huisadres van uw medewerkers? Wij regelen het en zorgen ervoor dat we u alles uit handen nemen. Geen complexe trajecten die veel tijd vergen, maar gemak met een uitstekende service, iedere dag weer. Waarbij we zelfs zorg dragen voor een stukje bewustwording bij uw medewerkers, met training en voorlichting.

04 | Gemakkelijk bestellen
Naast meedenken over het kledingpakket, denken we ook mee over het proces.

We helpen u met het overzien van het hele proces en zorgen ervoor dat u met gemak alles onder controle heeft. Dat geeft rust! Met ons online bestelsysteem Wiltec Online heeft u direct inzicht in alle uitgaven en kunt u budgetten eenvoudig beheren. Zo staat u nooit voor onverwachte verrassingen en kunt u zelfs vaak aanzienlijke besparingen realiseren. We denken voortdurend mee over verbeteringen in het productaanbod, efficiënt voorraadbeheer, service en kennisdeling. Is dit duurder? Nee hoor!

05 | MVO-proof
Wist u dat elke kilo hergebruikt textiel zorgt voor 3,4kg minder Co2-uitstoot?

Daarom geven we samen met het Leger des Heils kleding een tweede leven en recyclen we kleding en schoenen die niet geschikt zijn voor hergebruik, tot nieuwe grondstoffen. Want bij Wiltec nemen wij onze verantwoordelijkheid voor mens, milieu en maatschappij. Afhankelijk van uw keuze, kiezen we voor bij Fair Wear aangesloten fabrikanten, die zich inzetten voor goede arbeidsomstandigheden wereldwijd. Goed voor u én voor de wereld om ons heen. Dit kan natuurlijk in alle mogelijk gradaties: van een compleet circulair pakket tot een prima duurzame oplossing.

Wilt u meer informatie over het kledingconcept en de 5 garanties van Wiltec? Download onderstaande brochure of neem contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar!

5 garanties kledingconcept

Gegevens

Wiltec
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telenumber +31 (0)413-24 44 44
Fax +31 (0)413-24 44 99
Service
Whatsapp 06 54 24 64 16
E-mailadres info@wiltec.nl
BTW nummer NL851349894B01
KvK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden
Ma - Vr 07.30 tot 21.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Route

Technische dienst

Technische Dienst Verfspuitapparatuur:

0413-24 44 67

Technische Dienst Spuitcabines:

0413-24 44 30

Technische Dienst PBM:

0413-24 44 80

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06 54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: