WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
3 personen met 3M uitrusting op een bouwplaats
Merklogo 3M
Bij 3M is men overtuigd van het feit dat de juiste technologie, op de juiste manier toegepast, invloed heeft op alle mensen wereldwijd. Het vormt de basis voor innovaties die het leven beter, eenvoudiger en completer maken. Kwaliteit, comfort en veiligheid staan voorop in alles wat men doet en maken van 3M een leider op het gebied van veiligheid- en beschermingsproducten. De kwaliteits- en prestatienormen van 3M zorgen ervoor dat uw medewerkers hun werk sneller, veiliger en eenvoudiger hun werk kunnen uitvoeren en helpen u om te voldoen aan de voorschriften van de geldende arbeidswetgeving.
Adembescherming maskers en mondmaskers van 3M

3M ademhalingsbescherming

3M biedt een breed assortiment wegwerpmaskers, herbruikbare half- en volgelaatsmaskers en motor- en luchtaangedreven ademhalingssystemen voor bescherming tegen gassen, dampen en (stof)deeltjes. U kunt het beschermingsniveau, het comfort en de onderhoud kiezen die u nodig heeft om veilig en comfortabel te werken.
3M hoofd- en gelaatsbescherming

3M hoofd- en gezichtsbescherming

Of uw toepassing of omgeving nu een veiligheidshelm of gelaatsscherm vereist, 3M biedt componenten die kunnen worden gecombineerd om aan uw behoeften te voldoen. 3M is koploper in deze productgroep en heeft mensen in het veld die de behoeften van verschillende werkomstandigheden onderzoeken om zo voortdurend de normen voor persoonlijke veiligheid binnen diverse sectoren te verhogen.
3M communicatie gehoorbescherming

3M beschermende communicatie

Uw gehoor beschermen betekent meer dan alleen geluid buitensluiten. Minstens zo belangrijk is het om uw omgeving te horen en effectief te kunnen communiceren met uw collega's. Met 3M™ PELTOR™ beschermende communicatieoplossingen kunt u duidelijk communiceren in rumoerige omgevingen en de productiviteit verhogen met een breed scala aan opties, zoals headsets met ingebouwde two-way radio, bluetooth-communicatieheadsets en radioheadsets.
3M gehoorbescherming

3M gehoorbescherming

Er zijn veel verschillende geluiden die we graag horen, maar we hebben allemaal maar één gehoor. Herhaalde blootstelling aan harde geluiden, hoger dan 85 dB(A), kan permanent gehoorverlies en tinnitus veroorzaken. De juiste bescherming is dus onmisbaar. 3M biedt gehoorbeschermingsoplossingen voor verschillende personen en toepassingen, met een verscheidenheid aan gehoorkappen en oordoppen.