Norton Rotolofoam: weg met dure schuursponzen en schuurmatjes!

Een perfect schuurresultaat wordt alleen bereikt door de juiste productkeuze, ongeacht de branche en toepassing. Voor het betere schuurwerk is Norton Rotolofoam dé uitkomst. Het geheim is de combinatie van de revolutionaire Norton A275 schuurkorrel en de speciale zachte foam backing.

Norton hanteert de perfecte combinatie tussen een stevige schuurkorrel en een zachte backing, wat ervoor zorgt dat de Rotolofoam maar liefst 3 keer langer mee gaat dan een schuurspons of matje. De extreme flexibiliteit van de Norton Rotolofoam zorgt voor een uitstekend resultaat op moeilijk bereikbare schuuroppervlaktes; randen, hoeken en profielen, zoals bij bijvoorbeeld bumpers en kozijnen. Het wordt daarom veel gebruikt door schilders, autoschadeherstellers, jachtbouwers en houtverwerkers.

De voordelen van Norton Rotolofoam

  • premium aluminium oxide schuurkorrel voor een zeer goed schuurresultaat
  • voorzien van een speciale anti-vollooplaag, waardoor de standtijd zeer hoog is
  • extreme flexibiliteit: vormt zich perfect naar het schuuroppervlak waardoor onnodig verwijderen van de laagdikte wordt voorkomen
  • voorkomt krassen in het schuurbeeld, waardoor een ‘strakke’ finish wordt verkregen
  • schuurlaag scheurt niet bij dubbelvouwen
  • geschikt voor zowel droog- als natschuren
  • voordelig alternatief voor losse schuurmatjes

 

De Norton Rotolofoam is verkrijgbaar in een handige dispenserdoos, ideaal voor elke werkplek en bus, met daarin 180 voorgeperforeerde handvellen (115x140mm) in de korrel P120 t/m P1500. Op de voorzijde van de doos staat duidelijk de korrelgrofte weergegeven, zodat altijd de juiste korrel voor de juiste schuurtoepassing wordt gebruikt.

06-10-2011
Onze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie en instellingen. Cookies accepteren.